Så handlar man...


Tryggt, enkelt snabbt och personligt
Det är tryggt att handla hos oss.

 • Vi har öppet dygnet runt, du beställer när det passar dig
 • Hos oss är alla beställningar Välkomna!
 • Vår marknad gäller hela norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark), speciella tullregler för marknaden Norge.

Betalningsvillkor Varor

 • Fraktkostnader är beroende på vad du beställer.  När du köper en vara kan du välja mellan att förskottsbetala till Bankgiro/plusgiro, eller att betala via den faktura som vi skickar med leveransen. Fakturans betalningsvillkor är 10 dagar netto. Skriv Fakturanummer när du betalar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med f.n 50 kr, samt dröjsmålsränta enligt Räntelagen. Därefter går den vidare till inkasso
 • Fraktfritt vid köp över 150.000 kr
 • Fraktpris för poolpaket/köp under 150.000 kr är 8.500 kr (södra Sverige)
 • Om du väljer att betala i förskott tar det ca 2 arbetsdagar innan vi ser betalningen. Tänk på att märka betalningen med ditt namn
 • Leverans så fort som möjligt inom 7 arbetsdagar är vårt mål, annars hör du av oss via mail. Vid pool beställning gäller annan överenskommelse men vi försöker hålla 14 dagars leveranstid.

Ångerrätt; Helt nöjd eller pengarna tillbaka

 • Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte öppnat förpackningen och använt varan. Vid retur eller byte av varor står du själv för returkostnaden, (gäller ej poolpaket)
 • Specialbeställningar t.ex. liner kan ej returneras
 • Om varan är felaktig står vi självklart för returfrakten
 • Efter att vi har fått tillbaka varan och godkänt returen överför vi så snart som möjligt pengar på det bankkontonummer som du tillhandahåller

Byte av vara

  • Kontakta alltid oss om du vill byta en vara så att vi kan reservera den nya varan åt dig. Om du inte gör detta riskerar du att det du vill ha tar slut innan vi hinner registrera bytet
  • För effektiv hjälp, ange ditt ordernummer i mail

MGnPool

  innehar F-skatt.

Garantier

Under förutsättningar att köparen följer monterings- och skötselanvisningar i enlighet med säljarens instruktioner, har alla våra produkter två års garanti på eventuella tillverknings- och materialfel från leveransdagen. Liner har 8 års garanti.

Garantin omfattar dock ej normala förslitningsdetaljer såsom glödlampor, packningar, axeltätningar m.m. Inte i något fall kan säljaren göras ansvarig för direkta eller indirekta skador, följdskador eller förluster för köparen.

Priser

Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive 25 % moms. Ändras förbehåller vi oss att rätten att ändra våra priser motsvarande. Vi reserverar oss för eventuella fel, t.ex. prisuppgiftersom kan uppstå på sajten.

Betalningsvillkor

Poolpaket 30 % i handpenning vid order, resterande vid delleverans, alternativt förskottsbetalning på hela beloppet.

Leveranssätt inom Sverige

Vi skickar dina varor med Posten, Schenker, Börje Jönsson eller DHL beroende på varuslag, vikt och storlek. Varorna kan komma att levererars i mer än ett paket. Normalt är leveranstiden för ett poolpaket 2-3 veckor. Önskar du leverans utanför Sveriges gränser, vänligen skicka ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig.

Leverans/transportansvar

Vi står för transportrisken, dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Avbeställning

Vid avbeställning av lagd poolorder debiteras 30% av ordervärdet. Specialbeställningar kan ej avbeställas eller returneras.

Force Majeure

Arbetskonflikt, eldsvåda, krig, mobilisering, valutarestriktioner, materialbrist, knapphet på transportmedel, fel i leveranser från underleverantör etc. eller omständighet av vad slag det må vara, utom vår kontroll, som inverkar på avtalade priser och leveransens fullgörande, berättigar säljaren efter eget val till förlängning av leveranstiden eller till att helt eller delvis annullera avtalet utan skyldighet för säljaren att härför utgiva ersättning.

Entreprenad

När MGn Pool gör entreprenad ansvarar vi för att arbetet utförs på rätt sätt. Finns det klagomål skall detta föras direkt med MGn Pool.

Står kund för entreprenaden, bygget, ansvarar inte MGn Pool för brister.

TVIST

Vid eventuell tvist har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Du hittar dem på http://www.arn.se.